Lekkere afsluiting van het seizoen

Donderdag 29 oktober was het dan zo ver. Het Masters etentje naar aanleiding van het Nationaal kampioenschap van ons ACTION team.

De bestemming werd de vreetschuur Sensazia in Enschede, waar bijna alle tafels speciaal voor ons waren vrij gehouden. Om excact half negen kwam ik samen met Vincent Kerssies aan in het restaurant waar al enkele atleten onrustig aan het wachten waren bij de bar.
Paul Boer verscheen uit het toilet waar hij wat ruimte vrij heeft gemaakt voor het eetfestijn dat zo gaat beginnen. Uiteindelijk zijn er blijkt slechts dat deel van het team aanwezig dat nog niet bezig is met de voorbereiding van het volgende seizoen.

Team captain Wan, Edwin Veenstra, Hans , Daan, Paul, Aydin, Vincent en ik moeten het doen vanavond.

Door een Chinees uitziende persoon worden wij geleid naar een tafel in het midden van het etablissement dat verder geheel leeg lijkt te zijn. Een mooi ronde tafel zal als decor dienen voor deze avond en zonder na te denken schuiven wij aan tafel en bestellen ons eerste drankje waarna enkelen die deze plek nog niet kennen beginnen aan de inspectie van het voer.
Goed vlees, de vis wat minder maar de garnalen maken een hoop goed, net als de curly fries. Voor de rest niets nieuws.

Samen met wat anderen een beetje praten over wat wel en niet lekker is om vervolgens terug naar de tafel te lopen. Op de terugweg naar de tafel wordt er gestopt met praten omdat ons oog op een groep mensen valt die van het 'andere' geslacht zijn.
De avond lijkt opeens een stuk meer geslaagd. Wat meer dan lekker eten en goed goed uitzicht lijken er veel te denken.

Voor mij bleek het echter minder plezant, het blijkt dat ik helemaal op de verkeerde plek aan tafel zit waardoor het onmogelijk is om van het uitzicht kan genieten zonder mijn nek te breken. Aydin en Daan hebben het beter voor elkaar. 

Al tijdens de eerste eetronde praten wij niet meer over atletiek maar over de vrouwen aan de andere tafel. Het geprek bleek uiteindelijk uit monden in een concept voor een nieuw tv programma met de naam: "Wie zou je doen?".
Tot ons grote ongenoegen kwamen wij er achter dat de dames al aan het dessert te zijn begonnen toen wij plaatsnamen aan onze tafel, waardoor al na een half uurtje het euforisch moment van de ontdekking van de dames uitmondde in een bittere teleurstelling die wij de gehele avond niet meer te boven kwamen.

Maar zoals echte mannen betaamd lieten wij ons hierdoor niet uit het veld slaan. Ons goede gezelschap en het lekker en vooral vele eten maakten het uiteindelijk een avond die voor herhaling vatbaar is.

Mannen bedankt voor de leuke avond en ACTION bedankt voor het mede mogelijk maken hiervan.